Sådan får du kontant forskud

Før du tager et lån, afklare gebyrer.

Det er vigtigt at indse, at dit hjem vil være ansvarlig for det lån, du tager ud. Bankerne er godt klar over, at ingen låntager ønsker at betale et lån tidligere eller pådrage sig en forudbetaling gebyr. Folk tror, at bankerne bekymrer sig om kunden og vil sørge for, at de betaler deres lån tilbage til tiden. Det her er forkert. Det er ikke sandt.

Usikrede lån kan også være tilgængelige via kreditkort. Køb på dit kort kan beløbe sig til hundredtusindvis af dollars, og den årlige rente kan nå op til 30%. Mange kreditkortselskaber er afhængige af kunders misligholdelser for at kompensere for enhver forskel i deres usikrede låneporteføljer.

Usikrede lån kan også ydes. Det er derfor, bankerne elsker det så meget. Et kontant forskud på op til $ 150 er muligt. Kontant forskud er begrænset til $ 500 og afhænger af din kredit score.

Folk, der ellers måske ikke har adgang til lån, tiltrækkes i stigende grad af selvstændig virksomhed. Der findes også finansielle instrumenter til at hjælpe med selvstændig virksomhed eller med at styre udgifter.

Få dine fakta

Institutionerne har opdaget, at det er enklere at låne penge til enkeltpersoner end at opkræve flere penge. De ved også, at nogle mennesker er mindre tilbøjelige til at følge reglerne. Denne gruppe køber hos forhandlere og bruger butikskreditkort. Disse mennesker er mindre tilbøjelige til ikke at betale deres konti til tiden, hvis de ikke behøver at.

Købere, der har købet foretaget på deres kort, vil næsten aldrig være i stand til at betale saldoen fuldt ud, når regningen ankommer. 90% af køberne ender med at betale nul, når regningen ankommer. De overfører ofte saldi en gang hvert tredje til femte år. Det vil føre til et tab af fremragende interesse for køberen.

Nationer med frihandelszoner ofte drage fordel af forbrugermarkederne ved at tilbyde udenlandske købere særlige renter for kreditkort, realkreditlån og auto lån. Det er vigtigt, at man følger reglerne, når man rejser ind i et land for at drive forretning.

Investorer fra USA kan forvente at modtage renter på 12% hvert år over en periode på flere år, hvis de investerer i Ok intuitioner. Det tilføjer op over ti eller tyve år til et lille beløb.

Renter er en investering. Långiveren gør en god fortjeneste på de lån, han gør. Som enhver anden usikret låneoption: Lån den, hvis det er nødvendigt, men betal den, hvis ikke.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar