Hvad er en varevogn? En VAREVOGN er påkrævet, hvis du vil konvertere dine kundeemner med røvere

Alle ved, at hyldeplads kan være et problem. Du skal få mest muligt ud af enhver mulighed for at vokse din internet markedsføring forretning. For at maksimere dit salg og overskud, skal du få mest muligt ud af, hvad du har. Hvad er en varevogn?

I min tidligere artikel, Sådan starter du en Online Business, talte jeg om tanken om et vakuum. En VAREVOGN er dybest set en støvsuger og en bilrenser. En VAN (eller flere VAN’er) kan bruges af en internet marketingmedarbejder til at sælge mere end én e-bog. Dette er den måde, det gøres i internet markedsføring. Efterhånden som vi går videre, vil jeg uddybe dette.

Den forrige artikel, Sådan starter du en online-forretning, kan have hjulpet dig med at komme i gang med gør-det selv grand plan for din online-forretning. Denne artikel er skrevet for at hjælpe folk med at starte en online-forretning. Jeg vil gerne dele noget meget vigtigt med dem.

En VAN er et automatiseringsværktøj, der kan automatisere store dele af din online forretning. Det betragtes ikke som et automatiseringsværktøj af nogle. Har du nogensinde automatiseret noget som en internet marketingmedarbejder? – Hvad var det? Hvis du var e-mail-marketing, er det sandsynligt, at du har sendt en e-mail til J dømme erhverv mødesteder. Du kan sikkert ikke huske, hvornår du sidst modtog et af de grønne bogstaver, der opfordrede dig til at melde dig.

Du skal ikke være genert. Den første lektion er at gøre det manuelt. Hvis det er for tidskrævende, skal det automatiseres. Det er ikke værd at betale nogen for at gøre noget, du kan gøre. Det er derfor, jeg var i stand til at tjene penge nok, mens du arbejder i et motionscenter.

At eje din virksomhed er den bedste måde at tjene penge på. Start din virksomhed ved at slutte computeren til din autosvar. Følg dine kundeemner dagligt gennem de serie-e-mails, du sender dem. Du kan sælge dit produkt til en person, der har købt fra dig før. Du kan også tilbyde dette til en person, der allerede har købt fra dig.

Du kan tjene ekstra penge ved at sælge dit produkt. Du har også fordelen ved at have en liste potentielle kunder til at markedsføre dit produkt også. Forestil dig, hvor meget du kunne tjene, hvis du havde 20.000 kunder.

Når du har etableret et forhold, og dine kundeemner køber fra dig et par gange, kan du derefter henvende dig til dem og sælge dine backend-produkter for at fortsætte processen. Den nederste linje er, at du ikke vil være i stand til at tjene penge nok til at købe flere produkter.

Du kan nu se det store billede. Husk, at jeg ikke roser dig. Jeg forsøger kun at inspirere dig til at gribe ind og faktisk gøre det første skridt. Næste skridt du tager.

Du kan ikke give op, hvis du tror, det ikke vil virke. Tænk over det på denne måde: Hvis du handler nu, behøver du kun at komme med et produkt for at få dit websted live med købere.

Skriv kommentar