Find det bedste lån til dig

Når du handler rundt efter et lån, bør du sigte mod at få mindst seks måneders tilbagebetalingstid og mindst en tolv måneders periode, hvor nogle tilbyder op til femogtyve år. Shoppe rundt for den laveste månedlige betaling, med kortere sigt og den længere løbetid for tilbagebetaling, hvis det er muligt, gemme din højere sats til dette formål.

Sørg for, at du har råd til de månedlige betalinger, og har en plan for at hjælpe dig med at hæve lønbeløbet. De fleste långivere opkræve et gebyr på en til tre procent af lånebeløbet, og kan også opkræve et gebyr for at oprette lånet og for førtidig tilbagebetaling. Disse gebyrer er ubetydelige, indtil du er gået glip af en betaling, så det kan være værd at tilføje dem til kontoen, såvel som for renter på lånet.

Når du har valgt din långiver og modtaget dine midler, shoppe rundt i et stykke tid, før der træffes beslutning om det bedste lån til dig. Tjek priser og betingelser over internettet, og også over telefonen og personligt med forskellige långivere. Internettet har typisk lavere lånesatser end over telefonen, men stadig meget højere end personligt. Dette skyldes, at internetvirksomheder ikke har faste omkostninger og har mange flere kunder. De konkurrerer ofte om din virksomhed, så der er ikke behov for dem til at stige, er satser for at vinde din virksomhed. Så shopping for dit lån over internettet er ofte din bedste tilbud. Banker kan opkræve højere satser i begyndelsen og kan have mindre gunstige vilkår. Online långivere har normalt lavere priser, og dermed er ofte værd at se på, før du vælger dem som din långiver. De fleste online långivere og banker ikke har kontorer, og dermed ikke vil tilbringe tid sammen med dig, hvis du har telefon ordrer. Personligt har banker normalt kasserere eller kundeservicepersonale. Så de kan stadig være rundt for at give dig råd, eller tilbyde rådgivning om de skridt, du kan tage for at hjælpe dig med dit lån til enhver tid. Låneansøgninger udføres normalt over telefonen.

Når du har fundet den rigtige långiver for dig og har fundet de bedste vilkår for dit lån, ansøge om din kredit union lån. Sørg for, at du har alle de relevante oplysninger, da nogle lån kræver, at du faxer i understøttende dokumentation. Du har generelt brug for en fejlfri kredit historie og penge i banken. Og selvfølgelig skal du opfylde de nødvendige forudsætninger for eventuelle lån, såsom at være 18 år og have et job.

Skriv kommentar