Du kan opbygge din liste ved at deltage i JV giveaway events

Internetvirksomheder har den fordel, at de er fleksible. En blog,et websted eller en e-mail-liste kan alle bruges til at drive en onlinevirksomhed. Her er en enkel og effektiv måde at vedligeholde og opbygge vores liste på.

Det anbefales ikke, at du giver væk gratis gaver. Det er bedst at give noget væk fra tid til anden for at tilskynde tilmeldinger og opbygge din e-mail-liste. Du kan give folk en grund til at tilmelde sig og også tilbyde dem chancen for at afmelde sig.

Til dette formål vil vi gøre brug af en giveaway. Det er den tekniske betegnelse for, hvad vi vil gøre. En giveaway begivenhed er typisk en begrænset tid begivenhed, der har en særlig præmie for at få folk til at tilmelde dig og downloade deres ebøger.

Nogle mennesker uploader deres værdifulde indhold ved blot at gå til Google. Formålet er at få læserne til at downloade materialet, uden at de behøver at bruge nogen penge.

Denne taktik kan være meget rentabel, men kræver en vis planlægning og forskning. For at tilskynde folk til at tilmelde sig din tjeneste, skal du udtænke et motiverende tilbud. Din gave skal have en høj opfattet værdi. Hvis du ønsker at opbygge en database, skal du også bruge nogle webhosting.

Det tager tid. Det er en kendsgerning. Det er vigtigt at være strategisk. For at organisere dine give-away begivenheder, skal du bruge en tidsplan.

Når du har etableret din liste, skal du fremme din giveaway. Det er muligt at oprette en side om begivenheden, der er både enkel og effektiv.

Som en normal affiliate, vil du fremme begivenheden. Som en normal affiliate skal du medtage links til gaveartikler i dit indhold.

Det næste skridt i processen er at generere kundeemner (eller tilmeldinger) ved hjælp af dit tilknyttede link. Du kan ikke sende 1.000’s mennesker til en begivenhed. Det er her, du finder din liste over kontakter. Denne liste hjælper dig med at finde give-away-begivenheden.

Din squeeze side (også kendt som kundeemner fange side) er den side, hvor du kan fange kundeemner og få din trafik. Du har nu den trafik, du har brug for. Hvad skal du gøre med den? Din e-mail-marketingliste skal bruge en side til hentning af kundeemner. Det er her, pengene bliver lagt.

Det er meget vigtigt at forklare din gratis gave klart til Barnes and Noble og ebookz, software og video abonnenter. Dette vil give dem mulighed for at få en bedre forståelse af, hvad du giver, og hjælpe dem med at træffe en beslutning.

Når din udsigt accepterer din gave og bekræfter (dabblers mode), så din lomme kode (jeg havde brug for dette for at gøre gaven værd) sendes direkte til din autoresponder. Responderixen sender nu din gave, og din kunde modtager dit produkt.

Det vigtigste er, hvad du vil fortælle listen til at gøre som en gave. Alle vil træffe forskellige valg, så du vil hjælpe dem med at træffe den bedste beslutning. Det er nemt at give en online bestseller, hvis det er et varmt produkt. Giv dog ikke for meget væk.

Dette er en tidskrævende opgave. Hvis du allerede har en liste opbygge kampagne, der vil tjene penge, er dette ikke nødvendigt. Det er vigtigt at være bekendt med alle reglerne om, hvad man kan og ikke kan give væk. Også, ved, hvordan man skiller sig ud blandt dine kolleger liste medlemmer.

Skriv kommentar