Certificerede kirurgiske teknikere,

Kirurgiske teknikere kaldes også teknologer. De hjælper med at forberede operationsstuen og sterilisere og vaske kirurgiske instrumenter. De hjælper også med at placere patienten og placere kirurgisk værktøj under operationen. Afhængigt af anlægget, kirurgiske teknikere kan også hjælpe med tilbagetrækning og dressing.

Kirurgiske teknologer, eller teknologer, bistå i fire områder af kirurgisk aktivitet. De forbereder og steriliserer en operationsstue ved hjælp af kirurgiske værktøjer til at placere i det, administrere anæstesi, skære suturer eller anvende dressinger. De hjælper også med at transportere patienter gennem en kirurgisk suite. Når de er på hospitalet, hjælper de med at udføre invasive procedurer. Muligheder for karrieremuligheder

The Job Outlook

Efterhånden som sundhedssektoren vokser hurtigt, vil certificerede kirurgiske teknologer være i høj efterspørgsel. Arbejdsgivere foretrækker at ansætte teknikere, der er kandidater af akkrediterede kirurgiske technologist programmer af Kommissionen for Akkreditering af Allied Health. Mange arbejdsgivere foretrækker techs med mindst et helt års akkrediteret kirurgisk tekniker uddannelse.

CNA-certificering

At blive CNA er et år-et akkrediteret træningsprogram. Programmet vil give dig de nødvendige færdigheder og viden til at pleje patienter på hospitaler, hjemmepleje og plejefaciliteter. Denne uddannelse omfatter grundlæggende førstehjælp, laboratoriefærdigheder og klinisk feltarbejde.

Programkrav

Arbejdsgivere kræver, at du har mindst år 1 af graduering fra et program, der involverer mindst 60 timers erhvervserfaring. Lignende legitimationsoplysninger og erfaringer kan være påkrævet af andre arbejdsgivere.

Dine færdigheder erfaring kan også tages i betragtning, når fastsættelsen af din berettigelse. Du kan være berettiget, hvis du har grundlæggende medicinsk viden eller færdigheder. Det drejer sig bl.a.

* Klinisk feltarbejde

* Terapeutiske procedurer

* Fysiske agenser

* Elektrokardiogram procedurer

* Åndedrætsudstyr

* Mikrobiologi

* Anæstesiologi

*Analyse

* Radiologi

* Patologi

* Patient forberedelse

* Tilsyn og uddannelse af assistenter

* Procedure og orientering udvikling

Certificering af tekniske færdigheder

Den største fordel ved denne uddannelse er, at teknikere nu kan finde bedre beskæftigelsesmuligheder i andre medicinske faciliteter eller i sundhedssektoren. De er meget eftertragtede i faciliteter, der tager sig af de ældre, såsom plejehjem og plejeboliger.

Sådan kommer du ind i feltet

Det er bedst at gennemføre et erhvervsuddannelsesprogram for at kunne arbejde på dette område. Disse programmer kan findes på erhvervsskoler og community colleges samt hospitaler og andre plejeinstitutioner. Det er muligt for fagfolk, der er blevet uddannet til at være sundhedspersonale til at finde arbejde overalt på grund af den store efterspørgsel.

Før du accepterer et program, skal du kontakte den skole, der tilbyder træningsprogrammet, for at bekræfte dine aktuelle færdigheder. Manglende uddannelse kan resultere i midlertidig arbejdsløshed.

Der er mange muligheder for ergoterapeuter, der arbejder i sundhedssektoren. Deltidsprogrammer tilbyder fleksible arbejdstider. Det kan tage op til seks måneder at gennemføre et program på højere niveau som en associeret grad. En kandidatgrad er mulig efter endt uddannelse. Det almindelige skoleår kan opdeles i efterårs- og sommersemestre. Dette giver eleverne mulighed for at koncentrere sig om deres træningsprogram i løbet af disse to sæsoner. Nogle skoler tilbyder kun deltid eller reducerede kursusbelastninger.

Ansøg om den skole, du vælger

Efterårsøkonomierne er altid åbne for nyt personale. En økonomi- eller regnskabsafdeling er ansvarlig for planlægning af interviews via telefon, e-mail eller online. For at imponere din arbejdsgiver skal du være selvsikker og entusiastisk og demonstrere, at du kan tilpasse dig ny teknologi.

Kig online for transskriptionistiske skoler og praktikmuligheder i dit område.

Skriv kommentar