Boba Fett legetøj og figurer er yndig og sjov

Boba Fett er uden tvivl en af Star Wars mest populære figurer. Samlere har stor interesse for Boba Fett hjelme, figurer og statuer. Bobble hoveder er elsket af alle, og de ønsker at blive forbundet. Bobble hoveder kan gives til børn som gaver for at give dem mulighed for at opleve det bedste.

Boba Fett Bobble Hoveder forskellig fra andre Bobble Heads

Boba Fett Bobbleheads ser ud præcis som Boba, i modsætning til andre bobble hoveder, der er relateret til Star Wars tegn. Disse siges at være Boba faktiske hoved og er meget livagtige. Du kan føle dig lidt nervøs omkring disse Boba hjelme. De er ret skræmmende. Disse hjelme udsender impulser, der kan mærkes, når hjelmen rammer en overflade. Hele kroppen kan derefter nedsænkes i en lille mængde BBeneye. Denne hjelme og figurer har den fantastiske fordel at være helt vand og fugt resistente. Disse hjelme og figurer kan tages ud på ethvert udendørs eventyr uden frygt for skader.

Boba Fett hjelme er unikke og værd at nævne. Hjelmene er en påmindelse om, at din Boba er unik og speciel, hver gang du ser ned på dem. Med kun én forskel, kan du foregive at se på din egen hjelm. Disse hjelme har en optisk illusion, der er unik for dem. Din hjerneaktivitet, når du bærer disse hjelme, vil skabe dobbeltbilleder i dine øjne.

Dobbeltsyn kan forårsage mange problemer, når du bærer normale hjelme. Disse hjelme har dobbeltsyn, som vil opveje dit syn gør dobbeltsyn et must, når du kører. Denne hjelms dobbelte syn er så fantastisk, at det kan fremkalde let søvn i din hjerne. Dette vil gøre din hjerne mindre aktiv, så du kan bevare dine tanker i længere tid.

Denne dobbelte vision figur er resultatet af en masse forskning og teknologi. Disse hjelme leveres med en billedsensor samt en 3D-billedadapter. Billedsensoren kan bruges til din fordel ved at blokere billeder, der er for langt væk. 3D-adapteren kombinerer dog hjelmbilledet med den faktiske verden. Hjelmens virkelige billede kan ses og opleves, så du ikke går glip af et eneste øjeblik.

Her er de mest populære Custom Boba Fett Hjelme

Custom Boba Fett Speed Tribe hjelm:

Den nye mini sne goggle, som har mange unikke funktioner, gør denne hjelm en miniature Boba Fett. Det har også en naturinstinkt beskyttende funktion, som forhindrer skader på dine øjne, hvis de er i fare. Den indeholder også en Thruster pad, som øger din hastighed og gør hjelmen lettere. Du kan flyve frit og glide i loftet med denne hjelm.

Brugerdefineret Boba Fett Klon Trooper Hjelm:

Hjelmen ligner de andre modeller, men har mange unikke funktioner. Medaljonen, der er lavet af vaskbar plast, er aftagelig og udskiftelig. Den har en flip-up darklinks og en polykomisk visir. Custom Boba Fett er udstyret med en Jet Pack, en laser pistol, en respirator og Technogel.

Boba Fett Kejser Mand Karbonit Hjelm:

Ligesom de andre har denne hjelm også en karbonit ansigtsmaske, der giver mere komfort. Den er let og har stor luftstrøm. Ansigtsmaskens specialtube-design er unikt. Ansigtsmasken sequesters luft, som tillader luft at undslippe næsen. Du føler dig mere komfortabel, når du indånder en masse luft. Røret måler 15,5 “i længden, 5″ i bredden og 1,25” dyb.

Star Wars Klon Trooper Hjelm

Star Wars Clone Trooper Hjelm var efterfølgeren til den berygtede klon trooper hovedbeklædning. Tøjet omfatter hjelm og åndedrætsrør. Det reducerer hjelmstøj med omkring 70%. Klon trooper hjelme har også en bevægelig, justerbar øje stykke, der enten kan tændes / slukkes. Pointblanks rækkevidde er cirka 30 meter.

Brotherlee Hjelme (Brother Spears);

Disse er film prop hjelme, der automatisk åbne, når du trykker på håndtaget. De er af høj kvalitet og ekstremt funktionelle. Pop toppen åben, og du vil se en velcro strimmel, der sikrer din hjelm til toppen.

Udgivet
Kategoriseret som Råd

Skriv kommentar