7 grunde til, at jeg ikke vil deltage i Xocai Health Revolution

De sundhedsmæssige fordele ved chokolade er indlysende. chokolade er en sund fornøjelse, mens du er på ferie i udlandet eller i gymnastiksalen, og chocolateFindelescrow hjemmesider fortæller mig, at chokolade kan hjælpe dig med at tabe sig og samtidig have sund hud og en sund holdning til livet.

Jeg ville elske at høre fra folk, der har prøvet xocai. Kan du virkelig tabe sig ved at spise chokolade? Lad os høre om din oplevelse.

1. 1.

Ja, chokolade kan hjælpe dig med at tabe sig. Men det er ikke nyt, at chokolade kan hjælpe dig med at tabe fedt og samtidig forbedre dit helbred. Ifølge britiske nyheder, en undersøgelse med titlen Det mindste antal dødsfald på grund af kosten Duplex (hvor duplex er gruppen enzymer findes i maven) blev gjort i Kina.

International Journal of Nutrition offentliggjorde undersøgelsen. De fandt, at dem, der spiste mere chokolade var mindre tilbøjelige end andre til at blive syg med hjertesygdomme, kræft og influenza. Det højeste indtag af chokolade var forbundet med en 12x højere risiko for at udvikle kræft. Måske er det, hvad der har gjort det muligt Xocai blive den seneste varme emne i Xocai sundhed revolution.

2. 2. Hjælper Xocai Chocolate virkelig med dit helbred?

En væsentlig årsag til hjertesygdomme er fedme. Uk news featured historien om en syv år gammel dreng, der døde som følge af komplikationer i forbindelse med hans vægt. Charlie Gardiners, en Hereford dreng, havde åbnet en dåse xocai chokolade, og spist det.

Resultaterne? Det forårsagede brystsmerter, svimmelhed, og besvimelse. Charlie havde udviklet forfærdelige spisevaner, der satte hans liv i fare og satte hans familie i fare.

Xocai-chokoladeproducenterne hævder imidlertid, at deres produkt ikke udgør en sundhedsfare. De hævder også, at det hjælpemidler i vægttab og holder hjertet fungerer på sin maksimale kapacitet. Fordi det er fyldt med emulgerende micofilaments, hjælper det også åndedrætssystemet. Folk i deres midterste år er kendt for at have mindre end 10 tænder. Xocai holder dem alle tilgængelige.

3. Skal jeg fjerne chokoladen?

Skaberne af xocai hævder, at TheProcessos en ingrediens kaldet p kakao vil fjerne fem kalorier fra hver kakaosmør. Denne opfindelse hævder, at drikken smager væsentligt anderledes end kakaosmør.

Du skal dog kompostere kakaosmørpapiret, før du gør det. En patenteret ekstruderingsproces bruges til fremstilling af kakaosmør. Dette indebærer brug af opvarmet sand for at formeTrim PopcornDoctors. Resultatet er en konsistens af tekstur og smag, du ikke finder med anden chokolade.

Trim Popcorn DoctorsTM (TM) er lavet af nøjagtig de samme producenter, der fremstiller Dooney og Bourke, Dooney og Delicious, Dooney og Bourke og mange andre produkter.

4. Har jeg brug for et specielt Oliver System for at fungere?

Xocai hævder, når du har accepteret xocai chokolade som et sundere valg til chokolade, så vil du være åben for at prøve andre fødekæder. Selv om xocai er flyttet fra San Francisco for nylig, synes dette ikke at have påvirket deres passion for at dyrke xocai-virksomheden.

I stedet giver de et startsæt til potentielle distributører, der køber en kasse med produkt. Virksomheden stillede distributører et par spørgsmål om produktet og opfordrede dem til at besøge deres forum. Spørgsmålene er koncise og lige til sagen. De har brug for input fra alle, der har brugt produktet. De ønsker at finde ud af, hvor mange mennesker har talt med dem, og hvad deres tanker er. De ønsker at lære om forsendelse og kvalitet.

Xocai chokolade kosttilskud er af høj kvalitet. Det er ikke over-kogte eller fyldt med fyldstoffer. Den er lavet med naturlige ingredienser som Cacoolive og Stenbukken. Det er ikke den bedste smag chokolade, men det har været et godt valg for mine klienter. Det er absolut værd at prøve, selv om det ikke er nødvendigt at være øverst eller det meste af din “Jeg vil” liste.

Jeg var også imponeret over prisen. Dette er en vare, du bør overveje, hvis du har et stramt budget.

Skriv kommentar